Anti bacteriële Ultrasone Luchtbevochtiger PR-110UV                                           €129,- incl. btw

 
De PR110UV is een Ultrasone luchtbevochtiger en is uitgevoerd in een witte met zilveren kleur. De luchtbevochtiger beschikt over een instelbare hygrometer, timerfunctie, UV en ionisatie. De perfecte samenwerking tussen de UV en ionisatie zorgen voor de desinfectie van het water en lucht. Tevens zorgt de ionisator voor de toevoeging van negatieve ionen in de lucht welke fijnstof doet neerslaan en een positief effect hebben op uw gezondheid.
De luchtbevochtiger PR-110UV is zeer geschikt voor in droge ruimtes met bijvoorbeeld vloerverwarming of ruimtes met houten vloeren. Maar ook voor in nieuwe woningen waar ruimtes vaak erg geïsoleerd zijn is deze luchtbevochtiger ideaal. Met een verbruik van slechts 25 watt is de luchtbevochtiger zeer energie zuinig in gebruik en is geschikt voor ruimtes tot maximaal 55 m² De luchtbevochtiger is gemakkelijk vanaf boven te vullen. De PR-110UV valt op door een nieuw watersysteem welke het mogelijk maakt om de luchtbevochtiger vanaf boven te vullen. Haal eenvoudig het deksel van het waterreservoir en vul de luchtbevochtiger met een kan of fles water. Het is ook mogelijk om het waterreservoir in zijn geheel te verwijderen en onder de kraan te vullen. Het waterreservoir is te vullen met maximaal 5 liter water.
Een lichtgewicht luchtbevochtiger met een compact formaat. De behuizing van de luchtbevochtiger is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een compacte rechte vormgeving waardoor de luchtbevochtiger gemakkelijk te plaatsen is op een vensterbank, kast of tafel. Instellen met soft-touch tiptoetsen of afstandsbediening De PR-110UV kunt u gemakkelijk bedienen via de soft-touch tiptoetsen aan de voorzijde van de luchtbevochtiger. Zo kunt u gemakkelijk de hygrostaat instellen voor de gewenste luchtvochtigheid maar ook de gewenste hoeveelheid vocht. Ook de UV en Ionisator zijn in en uit te schakelen. Daarnaast beschikt de luchtbevochtiger over een timer welke u kunt inschakelen zodat de bevochtiger nog enkele uren functioneert voordat hij zichzelf uitschakelt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u ook al deze functies bedienen. De batterij van afstandsbediening is uiteraard inbegrepen.
 
UV Ultrasone luchtbevochtiger PR-110UV TOT 55M²
Model: PR-110UV Waterreservoir 5 L
Digitaal display Inclusief afstandsbediening.
Aromaverspreider
Ionisator 1.000.000 cm³
Energieverbruik: 25 W
Afmeting: (b)280 X (d)120 X (h)300 mm
UV-C 2 jaar garantie