Even voorstellen:

  
Ik ben Frank Westra, ik ben een man van 42 jaar, heb al sinds mijn pubertijd een relatie met Miriam en wij hebben samen één dochter: Fabiënne. Ons gezin wordt gecomplementeerd met een halve dierentuin! Hond Baily, de huispoezen, Shiva, Ziggy, kater Mika en sinds kort zwerfpoes Minoes.
 
Sinds Juli 2016 ben ik zelfstandig ondernemer. Na jaren leidinggevende functies te hebben bekleed in diverse branches, wilde ik nu zelf echt alles kunnen bepalen, in plaats van het uitvoeren van opdrachten van hoger hand. Aangezien ik al een jaar of zeven pedicure machines maakte in de avonduren en er vraag was naar mijn diensten, was deze keuze dan ook voor de hand liggend.  Ik ben een persoon die ergens niet 100% maar 200% voor gaat wanneer ik ergens mijn zinnen op heb gezet, verder ben ik recht door zee, eerlijk en oprecht en positief ingesteld.
Ik denk niet in problemen maar in oplossingen en ik geef niet snel op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar is mijn interesse in Pedicure apparatuur begonnen?

Mijn partner Miriam begon in 2008 haar pedicure praktijk en zoals elke pedicure, kreeg ook zij te maken met het onderhoud van de pedicure machines. Zij stuurde de machines netjes voor de beurten op. Toen zij op een gegeven moment aangereden werd (kop-staart), werd haar machine al snel total-loss verklaart en ook haar reservemachine was het niet meer waard om te repareren volgens datzelfde bedrijf. Aangezien ik technisch onderlegd ben, door mijn opleiding HTS werktuigbouwkunde, besloot ik om zelf te proberen om de beide total-loss verklaarde machines te repareren. Tot mijn (en haar) grote vreugde lukte dit! Beide machines werkten weer zoals vanouds, degene uit de aanrijding door het plaatsen van nieuwe lagers en de reservemachine door het solderen van een nieuwe spoel en condensatoren op de printplaat.Van het een kwam het ander en voor ik het wist repareerde en onderhield ik alle machines voor een bevriende groothandel en uit ons eigen netwerk.